Viktig informasjon

Her finner du bruksanvisning til våre klokker.

Kondens kan oppstå i klokken ved brå/hurtige temperaturskifter. Om dette forekommer må du gå til urmaker for å få dette fjernet snarest mulig. Hvis ikke kan klokken bli ødelagt, og dette dekkes ikke av reklamasjonsretten da det er en vanlig hendelse ved bruk. Derfor er det viktig at du får ordnet dette snarest hos en godkjent urmaker.

Klokkens vannbestandighet:

En klokke er ikke å regne for vanntett før den tåler 10 ATM (100 meter). Derfor skal du ikke bruke klokker som har en lavere vannbestandighet enn dette når du dusjer eller bader. Slike klokker tåler vanlig bruk, men skal ikke utsettes for ekstreme forhold.

Bruk og reklamasjonsrett:

Alle klokker som blir solgt av Being Trendy egner seg kun til normal bruk, og skal ikke brukes under eller utsettes for ekstreme forhold. Det kan ikke reklameres på skader som er påført klokken ved ytre påkjenninger eller uautorisert bruk. Du skal under ingen omstendighet åpne, eller prøve å reparere klokken selv. Bruk kun godkjent urmaker til å skifte batteri i klokken eller åpne den om det skulle være nødvendig.

Er du i noen som helt tvil om hvordan du skal bruke klokken eller behandle den så ta kontakt med Being Trendy før du foretar deg noe. Vi vil da gi deg råd for hvordan du skal gå frem for å behandle din klokke.