Being Trendy er i Mars 2017 kjøpt opp av outletbutikken Litt av Alt-Let. Den nye nettbutikken vil inneholde litt av alt, og litt outletvarer.

Kontaktopplysninger:
Osterøy Outlet
Haugo 14
5281 Valestrandsfossen
Kontaktperson: Oddvar Raknes
e-post: osteroy.outlet@gmail.com
telefon: 41615281
Orgnr: 915998402 MVA

Info om Being Trendy fra forrige eier:

Being Trendy har sett utviklingen i samfunnet som har gått mer og mer i retning av en hyppig utskiftning av motebaserte produkter. Denne trenden kan for mange være kostbar, og ikke alle klarer å følge med. Den økonomiske belastningen blir ofte for stor.

Det er med dette utgangspunkt at vi kjøper inn produkter og setter våre priser. Vi skal tilby produkter som til enhver tid følger utviklingen i motebildet, samt priser som er tilpasset det moderne forbrukersamfunnet. Det vil for mange være uaktuelt å kjøpe dyre merkevarer for å kunne være trendy og in. Det er for denne gruppen vi ønsker å tilby våre produkter.

Når du handler hos Being Trendy skal du ikke betale mer enn det din økonomi tåler, slik vil du ha anledning til å skifte ut og fornye kolleksjonen din regelmessig. Men vi skal allikevel tilby produkter av en kvalitet som du kan være stolt av. Det er for de fleste sjelden noen grunn til å handle dyre merkevarer for å følge med i tiden. Det finnes i dag så mange rimelige og gode alternativ at selv dem mest kresne kan klare seg på et relativt lavt budsjett.

Being Trendy drives til daglig av René Munthe Eik, og eies av Nettverten AS. Butikken vil være under kontinuerlig utvikling og produkter vil skiftes etter som markedet endrer seg. Det kan derfor være at vi ikke alltid får inn nytt påfyll av alle typer varer. Av den grunn kan det være en fordel å handle når du finner noe du liker. Vi kan dessverre ikke garantere for at samme produkt vil komme inn igjen i butikken når det er utsolgt. Dette er en del av vår filosofi for å kunne holde tritt med nye trender og moter i markedet.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert når vi får inn nye varer, eller holder lagerutsalg når kolleksjoner skal skiftes ut. Du skal finne gode priser og tilbud hos Being Trendy. Pass derfor på at du tar turen innom oss med jevne mellomrom slik at du ikke går glipp av noe.

Ha en hyggelig og trendy handel!

 

 

Vi har et samarbeid med Nettlisten hvor vi er oppført.