Hvis du ikke mottar ordrekvitteringen, så er det viktig at du sjekker søppelposten din! Er den ikke der, så ta umiddelbart kontakt med oss.

 

Frakt og levering

Vi sender alle vårer varer fraktfritt med Postens tjenester ved kjøp over 600kr, under har vi fast pris 79kr. Varer som bestilles før klokken 13:00 vil normalt bli sendt samme dag (unntatt lørdag og søndag). Bestillinger gjort etter dette sendes neste virkedag. Normal leveringstid vil være 1 – 5 arbeidsdager fra mottatt bestilling.
For å holde prisene lave på både varer og frakt pakker vi alle våre varer enkelt men sikkert. Alle varer pakkes normalt i nøytral plast, bobleplast og i bobleplastkonvolutter eller pappesker. Vi pakker normalt ikke noen av våre varer i egne bokser, esker og innpakninger. Vi prioriterer å holde kostnadene lave slik at du skal få mer for hver krone du bruker.

Reklamasjoner

Alle reklamasjoner må meldes til oss før varene eventuelt sendes i retur. Ved alle reklamasjoner skal det ligge med dokumentasjon på at varene er kjøpt hos oss. Alle reklamasjoner sendes innpakket på en forsvarlig måte slik som varen ble utsendt. Reklamasjoner på vanlig slitasje og skader ved bruk aksepteres ikke. Det aksepteres heller ikke reklamasjoner på bruk som ikke er i samsvar med bruksanvisning og annen tilgjengelig informasjon. Vi er naturligvis også bundet av, og forholder oss til Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Du har normal angrerett på alle varer i 14 dager fra du mottar dem. Varene skal være ubrukte og sendes sendes innpakket på en forsvarlig måte slik som varen ble utsendt. Merk spesielt følgende punkter i forhold til angreretten:

  • Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til den næringsdrivende før utløpet av angrefristen, jf. § 21. (14 dager)
  • Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding etter § 20 ble gitt, sende varene tilbake, eller overlevere dem til den næringsdrivende dersom den næringsdrivende ikke har tilbudt seg å hente varene.
  • Returkostnadene dekkes av forbrukeren, jfr § 25.
  • Før du sender varen(e) i retur må du laste ned og fylle ut skjema om angrerett. Dette kan sendes til følgende adresse eller e-mail:

Osterøy Outelt

osteroy.outlet@gmail.com
Kontaktperson: Oddvar Raknes
telefon: 41615281
Orgnr: 915998402

For øvrige opplysninger om angreretten se Angrerettloven.

Priser og betaling

Alle priser er oppgitt inklusive MVA (merverdiavgift). Betaling gjøres med enten kredittkort eller bankoverføring, og alle varer skal være betalt før utsendelse. Totalprisen for leveransen/kjøpet fremkommer i kassen før endelig betaling.